01.10.2024

Genel Müdürümüz Sedide AKBULUT Çorum'da Düzenlenen Programlara Katıldı

Genel Müdürümüz Akbulut, İskilip İlçe Müftülüğüne bağlı Yeni Camii Büyüktaş Hafızlık Kız Kur'an Kursu, Ebussuud Camii 4-6 Yaş Kur'an Kursu ve Tokatlı Camii Kız Gençlik Merkezi için düzenlenen toplu açılış törenine  katıldı.

Törene Çorum İl Müftüsü Şahin Yıldırım, İskilip İlçe Müftüsü Şuayip Güllü, İskilip İlçe Kaymakamı Ramazan Polat, Belediye Başkanı İsmail Çizikçi, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri,  din görevlileri, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Program İlçe Müftüsü Güllü’nün duasının ardından kurdele kesimi, Kur'an kursları ile gençlik merkezinin gezilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Akabinde ise Genel Müdürümüz Akbulut Çorum'da 4-6 Yaş Kur'an kursu öğrencilerine yönelik "100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlikte Buluşuyoruz" projesi kapsamında Çorum Devlet Tiyatro Salonunda düzenlenen şenliğe katıldı.