Paylaş Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
10.05.2024

2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Tanıtım Planlama Toplantısı Yapıldı

Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü uhdesinde yürütülen 01 Temmuz-16 Ağustos 2024 tarihleri arasında planlanan gündüzlü yaz Kur'an kursları ve 01-26 Temmuz- 29 Temmuz-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında iki dönem olarak planlanan yatılı yaz Kur'an kursları ile ilgili başkanlık merkez yerleşkede yüz yüze ve çevrimiçi istişare toplantısı yapıldı.


Yapılan istişare toplantısında Yaz  Kur'an  Kurslarının  etkinlik  ve  verimliliğinin  artırılması  amacıyla  müftülüklerimiz  bünyesinde tüm personele yönelik tanıtım programları yapılması planlandı. Bu programlara teşvik amaçlı; Başkanlığımız  merkez    yöneticilerinin  rehberlik etmesinin  ve süreç  yönetiminde  aktif  rol  almalarının,  gerçekleştirilecek  olan  hizmetlerin  başarıya  ulaşmasına katkı sağlayacağı dile getirildi.

Söz konusu toplantıya, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hilmi KARSLI, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide AKBULUT ‘un yanı sıra Daire Başkanları, Başkanlık Müftüleri ve ilgili daire personeli katıldı.

Toplantıda yaz Kur'an kurslarında karşılaşılan problemler ve alınması gereken tedbirler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.​