Genel Müdürümüz Sedide AKBULUT Tokat’ı Ziyaret Etti

Genel Müdürümüz Sedide Akbulut, Tokat’ta bir dizi eğitim faaliyetine katıldı. Ziyaretler kapsamında ilk önce Şehitler Camii Kur’an Kursu,  İbn Kemal Kız Kur’an Kursu ve Yeşilırmak Kur’an Kursu'nu ziyaret eden Genel Müdürümüz daha sonra Tokat Malkayası Solmaz-Süleyman Fırtına 4-6 Yaş Çocuk Akademisi’nin açılışına katıldı.

Ziyaretler sırasında Kur’an Kurslarının eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alan Genel Müdürümüz, daha sonra müftülük personelinin katıldığı toplantıya iştirak etti. Toplantıda, Kur'an kurslarının ülkemizdeki önemli rolüne değinen Akbulut; bu kurumların gelecek nesillerin dini bilgilerini güçlendirme ve ahlaki değerler konusunda yetişmelerinde büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı ve Kur’an kursu öğreticilerinin bu süreçteki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, onlara başarılar diledi.