18.08.2024

Genel Müdürümüz Sedide Akbulut Hakkari'yi Ziyaret Etti

Genel Müdürümüz Akbulut, temaslarına Şemdinli İlçesi Hz. Aişe Yatılı Kız Kur’an Kursunu ziyaret ederek başladı. Kurs yöneticisi Şehla Tekin Fırat ile öğreticilerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Akabinde Irak sınırına sıfır noktada bulunan Derecik İlçesine geçen Akbulut, Belediye Başkanlığı ve İlçe Müftülüğü ziyaretlerinden sonra inşaatı tamamlanıp hizmete açılma aşamasına gelen Nurten – Hızır Aşıkkutlu Erkek Yatılı Kur’an Kursu’nda incelemelerde bulundu ve açılış işlemleri için gerekli bilgi ve belgeler hakkında yetkilileri bilgilendirdi.

Genel Müdürümüz Akbulut, halen aktif olarak hizmet veren Derecik Suffe İlim Merkezi Erkek Yatılı Kur’an Kursunu ziyaret etti. Kurs yönetici ve öğreticileri ile faaliyetler hakkında görüş alış-verişinde bulundu. Daha sonra inşaatı devam eden Hz. Hatice Kız Kur’an kursuna giderek inşaat safahatı hakkında çalışanlardan bilgi aldı.

Akbulut, Hakkari’deki temasları kapsamında İl Müftülüğünü ziyaret etti. İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu ile bir süre sohbet ederek yapılan çalışmalar hakkında görüş alış-verişinde bulundu. Hatice-Ömer Ultu Kız Kur’an Kursunu ziyaretinin ardından temaslarını tamamladı.