23.09.2023

​ Kur'an Kursu Öğreticileri Arası 4-6 Yaş Öğrencilerine Yönelik Etkinlik Yarışması Sonuçları Açıklandı

Başkanlığımızca, Kur'an kursu öğreticilerimizin üretkenliğini artırmak, nitelikli çalışmalarda bulunmalarını desteklemek ve 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilerin bilişsel, sosyal-duygusal, dil, motor ve öz bakım gelişimlerine katkı sağlayacak etkinliklerin üretilmesi amacıyla “Kur'an Kursu Öğreticileri Arası 4-6 Yaş Öğrencilerine Yönelik Etkinlik Yarışması" düzenlendi.

Kadrolu, sözleşmeli ve geçici Kur'an kursu öğreticilerinin katılım sağladığı yarışma sonuçları ve ödül töreni 18 Eylül 2023 tarihinde Muğla'da gerçekleşen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Kur'an Kursları Açılış Programında canlı yayında ilan edildi.

Yarışmada mansiyon ödülünü; İzmir Buca Müftülüğü Ravza Kur'an Kursu Öğreticisi  Fatma Zeliha KAHRAMAN,

Üçüncülük ödülünü; Ankara Mamak Müftülüğü Furkan Kur'an Kursu Öğreticisi Melike MERAL, İkincilik ödülünü; Erzincan Müftülüğü Bilal-i Habeşi Kız Kur'an Kursu Öğreticisi  Kübra BAYRAK ÖKSÜZ, Birincilik ödülünü; İstanbul Ümraniye Müftülüğü Hacı Ramazan Efendi Camii Kur'an Kursu Öğreticisi İsmet Ayşegül YILDIRIM kazandı.