Paylaş Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
21.09.2023

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Kur'an Kursları Açılış Programı Muğla'da Gerçekleştirildi

​18 Eylül 2023- 02 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2023-2024 eğitim öğretim yılı Kur'an kurslarına yönelik açılış programı, Diyanet İşleri Başkan Prof. Dr. Ali ERBAŞ'ın katılımıyla 18 Eylül 2023 Pazartesi günü Muğla'da gerçekleştirildi.

Genel Müdürlüğümüz koordinesinde hazırlanan ve Diyanet TV aracılığı ile canlı yayınlanan açılış programı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayarak, Kur'an kursu öğreticileri için hazırlanan sinevizyon filmi, protokol konuşmaları, Kur'an kursu öğrencileri tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler, Kur'an Kursu Öğreticileri Arası 4-6  Yaş Öğrencilerine Yönelik Etkinlik Yarışması sonuçlarının açıklanması ve ödül töreni ile devam etti.

Diyanet İşleri Başkan Prof. Dr. Ali ERBAŞ'ın​​​ konuşmalarıyla sona eren açılış programına Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut, Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Dr. Kerim Şükrü ÜNLÜ, Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapcı, Kur'an Kursu öğrencileri ve aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.