09.06.2023

Genel Müdürümüz Sedide Akbulut 4-6 Yaş Kur'an Kurslarımızın 10. Yıl Etkinliklerine Katıldı

2013-2014 eğitim-öğretim yılında pilot olarak 10 ilde uygulamaya koyulan ve akabinde Türkiye genelinde hizmet vermeye başlayan 4-6 Yaş Grubu Kur'an kurslarımız, vatandaşlarımızın teveccühü ve ilgisi ile günümüze kadar din ve değerler eğitimi alanında çocuklarımıza kapılarını açmıştır. Müftülüklerimizin ve öğreticilerimizin özverili çalışmaları ile 4-6 yaş grubu kurslarımızın 10'uncu yılına ulaşmasına istinaden Genel Müdürlüğümüz talimatıyla “10. yıl etkinlikleri" programı tertip edilmesi, böylece mevcut öğrencilerimizin kendilerinden önce 4-6 yaş grubunda eğitim almış çocuklarla buluşması, yeni programlarımızdan haberdar edilmesi, çeşitli etkinlik ve gösterilerle çocuklara güzel vakit geçirecekleri bir ortam sunulması talep edilmiştir.

6 Haziran 2023 tarihinde 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarımızın 10. yılına ulaşması münasebetiyle Etimesgut Müftülüğü tarafından 10. yıl etkinliği düzenlenmiştir. Sahne gösterileri, yarışmalar, öğrencilere hediye takdimlerinin yer aldığı şenlikte Genel Müdürümüz Sedide AKBULUT bir konuşma gerçekleştirerek, 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarımızın öneminden bahsetmiş ve başta Etimesgut Müftüsü Mustafa ŞANVER olmak üzere programda emeği geçenlere ve tüm Kur'an kursu öğreticilerine teşekkürlerini sunmuştur.