20.09.2022

Kur’an Kursu Öğreticileri Arası 4-6 Yaş Öğrencilerine Yönelik Etkinlik Yarışması Sonuçları Açıklandı

Kur’an kursu öğreticilerimizin üretkenliğini artırmak ve nitelikli çalışmalarda bulunmalarını desteklemek, 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilerin bilişsel, dil, sosyal-duygusal, motor ve öz bakım gelişimlerine katkı sağlayacak özgün etkinliklerin üretilmesi amacıyla “Kur’an Kursu Öğreticileri Arası 4-6 Yaş Öğrencilerine Yönelik Etkinlik Yarışması” düzenlenmiştir.

Kadrolu ve sözleşmeli Kur’an kursu öğreticilerinin katılım sağladığı yarışmaya 31 Temmuz 2022 tarihine kadar müracaatlar devam etmiş ve 31 Ağustos- 1 Eylül 2022 tarihleri arasında jüri elemesi gerçekleştirilerek dereceye giren etkinlikler belirlenmiştir. Yarışma sonuçları ve ödül töreni 19 Eylül 2022 tarihinde İstanbul’da gerçekleşen 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Kur’an Kursları Açılış Programında canlı yayında ilan edilmiştir.

Yarışmada mansiyon ödülünü Erzincan Çukurkuyu’dan Köyü Terzibaba Kur’an Kursu Öğreticisi Serap DURSUN,

Üçüncülük ödülünü Ankara Mamak’tan Boğaziçi Merkez Kur’an Kursu Öğreticisi Rafia ŞAŞMAZ,

İkincilik ödülünü, İstanbul Ümraniye’den Hacı Ramazan Efendi Camii Kur’an Kursu Öğreticisi: İsmet Ayşegül YILDIRIM,

Birincilik ödülünü Rize’den Sahil Cami Kur’an Kursu Öğreticisi Duygu KAÇARANOĞLU kazanmıştır.​