Paylaş Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
16.09.2021

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Kur’an Kursları Açılış Programı Diyarbakır’da Gerçekleştirildi.

Genel Müdürlüğümüz koordinesinde Diyarbakır Müftülüğünün hazırlamış olduğu 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Kur’an Kursları Açılış Programı 13 Eylül 2021 tarihinde Diyarbakır’da gerçekleştirilmiştir.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ'ın teşrifleriyle gerçekleşen programa, Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı, Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafiz Osman Şahin, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Dinç, Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Sedide Akbulut, Diyarbakır İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, Kur’an Kursu öğreticileri ve öğrencileriyle birlikte çok sayıda davetli katılmıştır.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ ve Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir DİNÇ’in Kur’an kurslarının önemine dair konuşmalarının yanı sıra, Kur’an kursu öğreticileri için hazırlanmış olan “Açılış Sinevizyonu” ve Kur’an Kurslarında gerçekleştirilen eğitimlerin tanıtıldığı “Tanıtım Filmi” yayınlanmış, Kur'an kursu öğrencilerince gerçekleştirilen çeşitli gösteriler yer almıştır.