17.12.2020

Eğitimden Sorumlu İl Müftü Yardımcıları Değerlendirme Toplantısı

Başkanlığımızca il müftülüklerimiz bünyesinde gerçekleştirilen eğitim faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve "Haydi Türkiye Evden Kur'an Öğrenmeye" projesi başta olmak üzere devam eden eğitimlerle ilgili bilgilendirmelerde bulunmak amacıyla 16 Aralık 2020 tarihinde eğitimden sorumlu il müftü yardımcılarının katılımıyla bir toplantı düzenlenmiştir.

Çevrim içi olarak gerçekleştirilen toplantıda Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir DİNÇ’in "Salgın Dönemi Eğitim Hizmetleri" konulu açılış konuşmalarından sonra Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hilmi KARSLI, "Diyanet Eğitim Hizmetleri ve Temel Sorumluklarımız" başlıklı konuşmalarını gerçekleştirmişlerdir.

Yaygın Din Eğitimi, Hafızlık, Hizmet İçi Eğitim ve Rehberlik, Program Geliştirme Daire Başkanlarının da katıldığı toplantının son bölümünde hafızlık, 4-6 yaş, ihtiyaç odaklı kurslar ve hizmet içi eğitim faaliyetleri süreçlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar paylaşılarak toplantı sona ermiştir.​​