28.09.2020

​"Salgın Dönemi Diyanet Hizmetleri Sorunlar ve Çözüm Önerileri" Konulu Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgın sürecinin Başkanlığımız hizmetlerine etkilerinin  değerlendirildiği "Salgın Dönemi Diyanet Hizmetleri Sorunlar ve Çözüm Önerileri" konulu toplantı çevirim içi olarak gerçekleştirildi. Genel Müdürlüğümüzün koordinesinde 23 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşen toplantının teknik altyapısı ise Özel Kalem Müdürlüğünce hazırlandı.

Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali ERBAŞ'ın başkanlığında Din İşleri Yüksek Kurulu  Başkanı,  Diyanet  İşleri  Başkan  Yardımcıları,  Birim  Amirleri ve Daire Başkanlarının da katılımı ile merkezde üç farklı salonda gerçekleştirilen toplantıya İl Müftüleri, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri ise 81 İl Müftülüğümüz koordinesinde hazırlanan salonlarda katılım sağladı.  Üç oturumda gerçekleşen toplantıda, salgın sürecinde Başkanlığımızın yaptığı çalışmalar, salgının faaliyetlerimize etkileri ve önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar farklı açılardan değerlendirildi. Toplantıda ayrıca farklı bölgelerden İl Müftüsü, İl Müftü Yardımcısı ve İlçe Müftüsü unvanlarından 24 katılımcı tarafından tespit ve tekliflerini içeren sunumlar yapıldı.

Değerlendirme toplantısı, Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali ERBAŞ’ın değerlendirme oturumuyla sona erdi.