08.07.2019

Erkek Öğrenciler Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması Türkiye Finali Kütahya'da Gerçekleştirildi

Genel Müdürlüğümüz tarafından Kur'an kursları arasında düzenlenen erkek öğrenciler Kur'an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Yarışması Türkiye finali 04.07.2019 Perşembe günü Kütahya Ulu Cami'de yapıldı.

Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir DİNÇ'in katılımıyla gerçekleştirilen programa Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, çeşitli illerin il müftüleri, ilçe müftüleri ve vatandaşlar katıldı.

Selamlama ve açılış konuşmalarıyla başlayan yarışma programında Bitlis Ahlat Abdurrrahman Gazi Erkek Kur'an Kursu öğrencisi Doğukan YEGİN birinci, İzmir Karabağlar Kestanepazarı Hatay Kur'an Kursu öğrencisi Ömer BAYDAR ikinci, Gaziantep Şahinbey Hoşgör Yeditepe Erkek Kur'an Kursu öğrencisi Mehmet Hakan DOĞAN üçüncü oldu.

Başkanlığımız tarafından birinci olan öğrenciye 5, ikinciye 4, üçüncüye 3, geri kalan finalistlere 2, öğreticilere ise 1'er adet cumhuriyet altını hediye edildi.