18.04.2019

Kan Bağışı Kampanyasına Verilen Destekten Dolayı Diyanet'e Teşekkür

Antalya Manavgat'ta düzenlenen A ve B grubu Cami Görevlilerine Yönelik Hizmet İçi Eğitim Seminerine katılan Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Kadir DİNÇ'e, Kızılayın kan bağışı kampanyasına verdiği destek sebebiyle plaket takdim edildi.

Cami hizmetlerinin geliştirilmesi, bu hizmetleri yürüten görevlilerimizin mesleki yeterliklerinin artırılarak etkin ve verimli din hizmeti sunmalarına katkı sağlanması amacıyla A ve B grubu camilerde görev yapan personele yönelik düzenlenen hizmet içi eğitim seminerine katılan Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir DİNÇ'e, Kızılayın kan bağışı kampanyasına verdiği destekten dolayı Türk Kızılayı Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Tufan ERTOP tarafından plaket takdim edildi.

Din görevlilerimiz, hem insan hayatına verdikleri değerin bir göstergesi, hem de zor zamanlarında yardıma muhtaç hasta kardeşimizin yanında olduklarının bir nişanesi olması bakımından “…Kim bir canı kurtarırsa bütün insanları kurtarmış gibidir…" (Maide, 5/32) ayetinin muhatabı olduklarının bilinciyle düzenlenen her seminerde gösterdikleri özverili gayretle 2018 yılı Aralık ayından bu yana yaklaşık 2000 ünite kan vererek Kızılayın kan bağışı kampanyasına destek olmuşlardır.