Paylaş Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
27.09.2018

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ AÇILIŞ PROGRAMI YAPILDI

Çalışanlar, ev hanımları, engelliler, 4-6 yaş grubu, hafızlık gibi programlarla toplumun birçok kesimine hizmet veren Kur'an kurslarımız, yeni eğitim öğretim dönemine 24 Eylül 2018'de başlamıştır. 2018-2019 eğitim öğretim dönemi açılış etkinlikleri kapsamında Dikmen Hacı Derviş Cami Kız Kur'an Kursu'nda bir program gerçekleştirilmiştir.

Ahmet Hamdi Akseki Cami imam-hatibi Ali Tel'in Kur'an-ı Kerim tilaveti, Çankaya ilçe müftüsü ALİ GÜLDEN'in açılış konuşması ile başlayan program, Yaygın Din Eğitim Daire Başkanı Saliha BİLGİÇ'in Kur'an kurslarının önemi ve Kur'an hizmetlerinin devamlılığı ile ilgili yaptığı konuşma ile devam etmiştir.

Ankara İl Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU'nun duası ile sona eren programa Ankara il müftü yardımcıları, Başkanlık uzmanları, Dikmen Hacı Derviş Cami ve Kur'an kursunun yapımını üstlenen hayırseverler, öğrenciler ve vatandaşlar katılmışlardır.

Program sonrası Saliha BİLGİÇ ve beraberinde bulunan heyet sınıfları gezerek öğrenci ve öğreticilere yeni eğitim-öğretim döneminde başarılar dilemiştir.