28.06.2018

2018 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı

Genel Müdürlüğümüzün koordinesinde Yenimahalle Müftülüğü tarafından hazırlanan 2018 Yaz Kur'an Kursu Açılış Programı 27.06.2018 Çarşamba günü saat 11.00'de Başkanlığımız konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ'ın teşrifleriyle gerçekleşen programa 350 öğrenci, öğreticiler ve velilerin yanı sıra Başkanlık Birim Amirleri ve diğer personel katılmıştır. Kur'an'ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ ve Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir DİNÇ'in yaz kurslarının önemine dair konuşmalarının ardından yaz Kur'an kursu öğrencilerince gerçekleştirilen çeşitli gösterilerle devam etmiştir.

Programın bitiminde çocuklara Başkanlığımız yayınlarından oluşan kitaplar hediye edilmiştir. Program, Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde çocuklarla birlikte kılınan öğle namazının ardından sona ermiştir. ​