21.03.2018

Genel Müdürlüğümüzce Düzenlenen İl Buluşmaları Programları Devam Ediyor.

Başkanlığımız tarafından sunulan hizmetlerin etkinlik ve verimliliğinin artırılması, yürütülen hizmetlerin yerinde görülerek tespitlerde bulunulması, merkez ve taşra bütünlüğünün sağlanması, taşra teşkilatında görevli personelle yakın iletişime geçilmesi ve bilgi paylaşımında bulunulması amacıyla Hakkâri'de 08-10 Mart 2018 tarihleri arasında “İl Buluşmaları" toplantısı düzenlenmiştir.

09 Mart 2018 tarihinde, Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan MUSLU, Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mehmet KAPUKAYA, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir DİNÇ ve İl Müftüsü Faruk GÜRBÜZ'ün katılımlarıyla İl Müftülüğünde, müftülük personeli ve ilçe müftüleri ile toplantı gerçekleştirilmiştir.

10 Mart 2018 tarihinde, Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hizmet İçi Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı Cafer Tayyar DOYMAZ ve İl Müftüsü Faruk GÜRBÜZ'ün katılımlarıyla Hakkâri İl ve İlçe Müftülüklerinde din hizmetleri sınıfında görev yapan personel ile toplantı yapılmıştır. Toplantıya 230 görevli katılmıştır.​​