20.02.2018

Genel Müdürlüğümüzce Düzenlenen İl Buluşmaları Programları Devam Ediyor.

Başkanlığımız tarafından sunulan hizmetlerin etkinlik ve verimliliğinin artırılması, yürütülen hizmetlerin yerinde görülerek tespitlerde bulunulması, merkez ve taşra bütünlüğünün sağlanması, taşra teşkilatında görevli personelle yakın iletişime geçilmesi ve bilgi paylaşımında bulunulması amacıyla Hatay'da 16-17 Şubat 2018 tarihleri arasında “İl Buluşmaları" toplantısı düzenlenmiştir.

​16 Şubat 2018 tarihinde, Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ, Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Cenksu UÇER, Başkan Yardımcısı Osman TIRAŞÇI, Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir DİNÇ, Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Fatih KURT, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Haydar BEKİROĞLU ve İl Müftüsü Hamdi KAVİLLİOĞLU'nun katılımlarıyla İl Müftülüğünde, müftülük personeli ve ilçe müftüleri ile toplantı gerçekleştirilmiştir.

17 Şubat 2018 tarihinde, Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ, Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Cenksu UÇER, Başkan Yardımcısı Osman TIRAŞÇI, Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir DİNÇ, Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Fatih KURT, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Haydar BEKİROĞLU İl Müftüsü Hamdi KAVİLLİOĞLU'nun katılımlarıyla Hatay İl ve İlçe Müftülüklerinde din hizmetleri sınıfında görev yapan personel ile toplantı yapılmıştır. Toplantıya 450 görevli katılmıştır.

Ayrıca Harekat Merkezi ve şehit aileleri ziyaret edilmiş daha sonra kanaat önderleri ve KYK öğrencileriyle bir buluşma gerçekleştirilmiştir.