30.01.2018

Genel Müdürlüğümüzce Düzenlenen İl Buluşmaları Programları Devam Ediyor.

Başkanlığımız tarafından sunulan hizmetlerin etkinlik ve verimliliğinin artırılması, yürütülen hizmetlerin yerinde görülerek tespitlerde bulunulması, merkez ve taşra bütünlüğünün sağlanması, taşra teşkilatında görevli personelle yakın iletişime geçilmesi ve bilgi paylaşımında bulunulması amacıyla Şanlıurfa İl'inde 26-27 Ocak 2018 tarihleri arasında “İl Buluşmaları" toplantısı düzenlenmiştir.

Söz konusu toplantı programı kapsamında;

26 Ocak 2018 tarihinde, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ'ın başkanlığında Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mehmet KAPUKAYA, Başkan Yardımcısı Osman TIRAŞÇI, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir DİNÇ, İnsan Kaynakları Genel Müdürü Dr. Burhan ERKUŞ, Strateji Geliştirme Başkanı Mahmut TÜRK ve İl Müftüsü İhsan AÇIK'ın katılımlarıyla müftülük personeli ile toplantı gerçekleştirilmiştir.

27 Ocak 2018 tarihinde, Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ'ın katılımlarıyla İlçe Müftüleri ile ayrı bir toplantı, akabinde ise Şanlıurfa İl ve İlçe Müftülüklerinde din hizmetleri sınıfında görev yapan personel ile toplantı yapılmıştır. Toplantıyı 630 görevli katılmıştır.