11.08.2017

Kur'an Kursları Arası 2017 Yılı Hafızlık Ön Eleme Yarışması Ankara'da Yapıldı

10-20 Temmuz 2017 tarihleri arasında 16 sınav merkezinde gerçekleştirilen Hafızlık Tespit Sınavları sonucunda başarılı olan ve komisyon tarafından yarışmaya katılmaları teklif edilen erkek ve kız hafız öğrenciler 08-09-10 Ağustos 2017 tarihlerinde Başkanlığımız merkezinde ön elemeye tabi tutulmuştur.

Ön elemede başarı gösteren 7 erkek öğrenci 24 Eylül 2017 tarihinde Amasya'da, 7 kız öğrenci ise 01 Ekim 2017 tarihinde Adıyaman'da yapılacak Hafızlık Yarışması Türkiye Finaline katılmaya hak kazanmıştır. Yarışmaya katılan öğrencilere ve öğreticilerine Başkanlığımız yayınlarından çeşitli kitaplar hediye edilmiştir.

Türkiye Finaline 24 Eylül 2017 tarihinde Amasya'da katılacak Erkek Kur'an kursları:

İl​ Kur'an Kursu Adı
Bursaİsmail Hakkı Kur'an Kursu
İstanbul Kocatepe Camii Erkek Kur'an Kursu
İstanbulElmalı Mahallesi Kur'an Kursu
KahramanmaraşKılılı Mahallesi Hatice-Zekeriya Tanrıverdi Kur'an Kursu
Kahramanmaraş
Şehadet Kur'an Kursu
ManisaHilaliye Erkek Kur'an Kursu
Trabzon
Yeşilyalı Mahallesi Mustafa İmamoğlu Kur'an Kursu

Türkiye Finaline 01 Ekim 2017 tarihinde Adıyaman'da katılacak Kız Kur'an kursları: