13.03.2014

Prof. Dr. Ali ERBAŞ 37. Dönem Din Görevlilerinin Vaaz Becerilerini Geliştirme Semineri'nin Açılışını Yaptı

​Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ali ERBAŞ 37.si düzenlenen Din Görevlilerinin Vaaz Becerilerini Geliştirme Semineri'nin açılışını yaptı. Genel Müdürümüz açılış konuşmasında Din Görevlisi tanımının artık Din Gönüllüsü olarak genişlemesi gerektiğini belirtti. Prof. Dr. Ali ERBAŞ konuşmasının devamında din görevlisinin sadece camisinin değil, şehrinin, ilçesinin, kasabasının  ya da mahallesinin  din görevlisi olduğunu belirtti.

Din Gönüllüsü, sadece camiye gelenleri değil, gelmeyenleri de ziyaret ederek din eğitimi konusundaki eksikliklerini gidermek için plan ve programlar yapması gerektiğini belirtti.