14.10.2024

​ Genel Müdürümüz Sedide Akbulut Bolu Gerede'de Hafızlık İcazet Merasimine Katıldı

Genel Müdürümüz Sedide Akbulut, Bolu Gerede İlçe Müftülüğünce 23 kız hafız için düzenlenen icazet merasimine katıldı.

Melih Gökçek Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Genel Müdürümüz Sedide Akbulut, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Aycan, Strateji Geliştirme Başkanlığı Bütçe Daire Başkanı Halit Güldemir, Mushafları İnceleme Kıraat Kurulu Üyesi İbrahim Noğman, İlçe Kaymakamı Fatih Kaya, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Müftüsü Yüksel Başkan ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Genel Müdürümüz Akbulut konuşmalarında hafızlık ve Kur'an kurslarının önemine değinerek icazet alan hafızlarımıza, onları yetiştiren hocalarına ve ailelerine teşekkür etti.

İcazet belgelerinin verilmesi, hediye takdimi ile yapılan duanın ardından sona eren programın akabinde Genel Müdürümüz Akbulut Gerede Merkez Erkek Kur'an kursunda ziyaret ve incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.