07.10.2024

Genel Müdürümüz Sedide Akbulut Adıyaman'da Hafızlık İcazet Merasimine Katıldı

Adıyaman Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlıklarını tamamlayan 124 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Genel Müdürümüz Sedide Akbulut hafızlığın önemine dair yaptığı konuşmalarında "Hafızlık, Kur’an’ı sadece ezberlemek değildir, onu  hayatın her alanına ve her anına yansıtmaktır, genç hafızlarımızın, Kur’an-ı Kerim’i hayatlarına tatbik ederek örnek bireyler olacaklarına inanıyorum. Biliyoruz ki bu başarının arkasında büyük bir emek ve fedakarlık var. Hafızlarımızın eğitimlerinde emeği geçen din görevlilerimize, Kur'an kursu öğreticilerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Programa Çalışma ve Sosyal Politikalar  Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Genel Müdürümüz Sedide Aakbulut,  Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme Kurul Üyesi Hamza Gökçe, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tırpan, Malatya İl Müftüsü Ramazan Dolu, Siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, ilçe müftüleri ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan dua ve hafızlara belge takdiminin ardından program sona erdi.