09.03.2024

Genel Müdürümüz İstanbul'da Bir Dizi Programlara Katıldı

​Pendik İlçe Müftülüğüne bağlı Kaynarca Mehmet Bayram Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimini tamamlayan 63 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan merasimde Genel Müdürümüz Akbulut; " Hafızlarımızın Kur’an-ı sadece zihinlerinde korumakla kalmayıp aynı zamanda yaşamlarında da koruyarak ve hayata örnek olarak birer hafız olmalarını arzu ediyoruz." diyerek icazet alan öğrencileri ve onları yetiştiren hocaları tebrik etti.

İcazet merasiminin ardından, Sancaktepe İlçe Müftülüğü tarafından 8 mart dünya kadınlar günü münasebetiyle düzenlenen konferansa katıldı.

Programların akabinde Pendik ve Sancaktepe İlçe Müftülüklerine bağlı Kur'an kurslarına ziyaretler gerçekleştiren Akbulut, öğrenci ve öğreticilerle sohbet etti.