18.08.2023

İç Anadolu Bölgesi İlçe Müftüleri Çevrim İçi İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Başkanlığımıza bağlı Kur'an kurslarımızda Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanlığı ve Hafızlık Eğitimi Daire Başkanlığı hizmet alanlarında yer alan eğitimlerin etkinlik ve verimliliğini artırmak, uygulamada birlikteliği sağlamak, mahallinde karşılaşılan sorunlara yönelik tespit ve teklifleri değerlendirmek amacıyla İç Anadolu Bölgesinde görev yapan ilçe müftüleri ile 17 Ağustos 2023 Perşembe günü çevrim içi istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide AKBULUT, Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Dr. Kerim Şükrü ÜNLÜ, Hafızlık Eğitimi Daire Başkanı İbrahim YILMAZ, Program ve Materyal Geliştirme Daire Başkanı Muammer ŞAHİN ve daire personelleri katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda; yatılı yaz Kur'an kurslarının ve yaz Kur'an kurslarının değerlendirilmesi, mahallinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.