02.05.2024

İstanbul İlçe Müftüleri İstişare Toplantisi Düzenlendi

Eğitim  Hizmetleri  Genel  Müdürlüğü  uhdesinde  gerçekleştirilen  faaliyetlerle  ilgili  yapılacak mahalli değerlendirmelerin,  yürütülen  yaygın din eğitimi hizmetlerine  katkı  sunması amacıyla 29-30  Nisan  2024  tarihleri arasında  İstanbul  ilçe  müftüleri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Diyanet İşleri Başkan Yardımıcsı Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut, İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş, Yaygın Din Eğitimi, Program ve Materyal Geliştirme ve Hafızlık Eğitimi Daire Başkanları, birimde çalışan Diyanet İşleri Uzmanları, ile İstanbul il müftülüğünde çalışan ilgili müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, şube müdürleri ve eğitim uzmanları katıldı.