Paylaş Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
20.09.2022

2022-2023 Kur'an Kursları Açılış Programı Gerşekleştirildi

19 Eylül 2022- 11 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2022-2023 eğitim öğretim yılı Kur’an Kurslarına yönelik açılış programı Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir DİNÇ’in katılımıyla 19 Eylül Pazartesi günü İstanbul Üsküdar’da gerçekleştirilmiştir. 


Genel Müdürlüğümüz koordinesinde hazırlanan açılış programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayarak, Kur’an kursu öğreticileri için hazırlanan sinevizyon filmi, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi ARPAGUŞ, Eğitim Hizmetleri Genel Müdür Vekili Cafer Tayyar DOYMAZ, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir DİNÇ ve İstanbul Valisi Ali YERLİKAYA’nın konuşmalarının yanı sıra Kur’an kursu öğrencileri tarafından hazırlanan çeşitli gösterilerle devam etmiştir.


Diyanet TV aracılığı ile canlı yayınlanan açılış programında, kadrolu ve sözleşmeli Kur’an kursu öğreticilerinin katılım sağladığı Kur’an Kursu Öğreticileri Arası 4-6 Yaş Öğrencilerine Yönelik Etkinlik Yarışması’nın sonuçları açıklanarak ödül töreni gerçekleştirilmiş ve açılış programı sona ermiştir.