28.06.2022

Kadrajımda Ayet Var Fotoğraf Yarışması Sona Erdi

Genel Müdürlüğümüzce gençlerin çevrelerinde yaşananlara, tabiatta meydana gelen olaylara ve canlı/cansız her şeye Kur’an’ın nazarıyla bakabilmelerini, dünyayı ayetlerin ışığında görebilmelerini ve anlamlandırabilmelerini sağlamaya dair farkındalıklarının artması amacıyla 15-25 yaş arası Kur’an kursu öğrencilerine yönelik ulusal düzeyde “Kadrajımda Ayet Var” isimli fotoğraf yarışması düzenlenmiştir.

Söz konusu yarışmaya 1516 adet fotoğraf gönderilmiş ve 13 Haziran 2022 tarihinde jüri elemesi gerçekleştirilerek dereceye giren fotoğraflar belirlenmiştir. Dereceye giren fotoğraflar 27 Haziran 2022 tarihinde Manisa’da gerçekleştirilen Yaz Kur’an Kursları açılış programında ilan edilmiş ve derece ve sergileme alan fotoğraflar sergilenmiştir.

Kadrajımda Ayet Var Fotoğraf Yarışmasında;

Birinci; İstanbul/Esenler Hacı Ahmet Akar Camii Kur’an Kursu’ndan Safiye Büşra TORAMAN

İkinci; Kayseri/Kocasinan Emine Koyuncu Kur’an Kursu’ndan Seda Nur YILMAZ

Üçüncü; Konya/Selçuklu Mimar Sinan Kur’an Kursu’ndan Hafize Nur KAYHAN olurken,

İstanbul/Bayrampaşa Kartaltepe Yeni Camii Kur’an Kursu’ndan Büşra Nur ÖZTÜRK’ün fotoğrafı mansiyon ödülüne layık görülmüştür.