21.01.2021

39. İl Müftüleri İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Etki ve Sonuçları İtibarıyla Başkanlık Hizmetlerinin Değerlendirilmesi gündemiyle 19 Ocak 2021 tarihinde düzenlenen 39. İl Müftüleri İstişare Toplantısı çevirim içi olarak gerçekleştirildi. Genel Müdürlüğümüzün koordinesinde gerçekleşen toplantının teknik altyapısı ise Özel Kalem Müdürlüğünce hazırlandı.İl Müftüleri İstişare Toplantısı, Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali ERBAŞ'ın başkanlığında Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı, Diyanet İşleri Başkan Yardımcıları, Genel Müdürler, Daire Başkanları ve 81 İl Müftüsünün katılımıyla gerçekleştirildi.Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı, Diyanet İşleri Başkanı Sayın Prof. Dr. Ali ERBAŞ'ın açılış konuşmalarından sonra farklı bölgeleri temsilen 8 İl Müftüsü tarafından gündeme dair tespit ve tekliflerini içeren sunumlar ile devam etti.İstişare Toplantısı, Diyanet İşleri Başkanı Sayın Prof. Dr. Ali ERBAŞ ve Başkan Yardımcılarının değerlendirme konuşmalarıyla sona erdi.