12.12.2017

Muş'ta İl Buluşmaları Toplantısı Yapıldı

Başkanlığımız tarafından sunulan hizmetlerin etkinlik ve verimliliğinin artırılması, yürütülen hizmetlerin yerinde görülerek tespitlerde bulunulması, merkez ve taşra bütünlüğünün sağlanması, taşra teşkilatında görevli personelle yakın iletişime geçilmesi ve bilgi paylaşımında bulunulması amacıyla Muş'ta 30 Kasım -02 Aralık 2017 tarihleri arasında “İl Buluşmaları" toplantısı düzenlenmiştir.

01 Aralık 2017 tarihinde, Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ ve Başkan Yardımcısı Osman TIRAŞÇI, Eğitim Hizmetleri Genel Müdür V. Kadir DİNÇ, Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdür V. Enver GÜNENÇ, Yönetim Hizmetleri Genel Müdür V. Haydar BEKİROĞLU ve İl Müftüsü Alettin BOZKURT'un katılımlarıyla İl Müftülüğünde, müftülük personeli ve ilçe müftüleri ile toplantı gerçekleştirilmiştir.

02 Aralık 2017 tarihinde, Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ, Muş Valisi Aziz YILDIRIM, Muş Alpaslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet POLAT, Muş Belediye Başkanı Feyat ASYA ve Muş İl Müftüsü Aleettin BOZKURT'un katılımlarıyla Muş İl ve İlçe Müftülüklerinde din hizmetleri sınıfında görev yapan personel ile toplantı yapılmıştır. Toplantıya 540 görevli katılmıştır.