21.11.2017

Şırnak Din Görevlileri Buluşması Gerçekleştirildi

Başkanlığımız tarafından sunulan hizmetlerin etkinlik ve verimliliğinin artırılması, yürütülen hizmetlerin yerinde görülerek tespitlerde bulunulması, merkez ve taşra bütünlüğünün sağlanması, taşra teşkilatında görevli personelle yakın iletişime geçilmesi ve bilgi paylaşımında bulunulması amacıyla Şırnak'ta 16-18 Kasım 2017 tarihleri arasında “İl Buluşmaları" toplantısı düzenlenmiştir.

Söz konusu toplantı programı kapsamında; 16 Kasım 2017 tarihinde,  Şırnak İli Cizre Hz. Hatice Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu ziyaret edilmiştir.

17 Kasım 2017 tarihinde, Başkan Yardımcısı Osman TIRAŞÇI başkanlığında Eğitim Hizmetleri Genel Müdür V. Kadir DİNÇ, Rehberlik ve Teftiş Başkan V. Hasan Ali YILDIZ, Dış İlişkiler Genel Müdür V. Erdal ATALAY, Yönetim Hizmetleri Genel Müdür V. Haydar BEKİROĞLU ve İl Müftüsü Ramazan TOLAN'ın katılımlarıyla İl Müftülüğünde, müftülük personeli ve ilçe müftüleri ile toplantı gerçekleştirilmiştir.

18 Kasım 2017 tarihinde, Başbakan Yardımcısı Bekir BOZDAĞ ve Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ, Şırnak Valisi Mehmet AKTAŞ ve İl Müftüsü Ramazan TOLAN'ın katılımlarıyla İlçe Müftüleri ile ayrı bir toplantı, akabinde ise Şırnak İl ve İlçe Müftülüklerinde din hizmetleri sınıfında görev yapan personel ile toplantı yapılmıştır. Toplantıya 550 görevli katılmıştır.