04.02.2015

Gürcistan Heyeti'nin Genel Müdürlüğümüzü Ziyareti

Çeşitli incelemeler için Başkanlığımızda bulunan Batı Gürcistan Müslümanları Müftüsü Beglar KAMAŞİDZE, Doğu Gürcistan Müslümanları Müftüsü Yasin ALİYEV, Gürcistan Müslümanları Şeyhi Ramin İGİDOV ve beraberlerindeki heyet, din eğitimi ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak için Genel Müdürlüğümüzü de ziyaret etti.

Öncelikle Genel Müdürlüğün yapısı hakkında bilgi veren Genel Müdürümüz Prof.Dr. Ali ERBAŞ, daha sonra Genel Müdürlüğümüz ve bağlı birimlerin yaptığı hizmet ve çalışmaları detaylı bir şekilde aktardı. Heyet de bulundukları bölgelerdeki din eğitimi ve hizmetleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın tüm birimleriyle gerçekleştirdiği faaliyetlerden oldukça etkilendiklerini dile getiren heyet, paylaşılan bu tecrübelerden ülkelerinde de yararlanacaklarını belirtti.