30.12.2019

37. İl Müftüleri İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi.

​37. İl Müftüleri İstişare Toplantısı, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ'ın teşrifleriyle 21-24 Aralık 2019 tarihleri arasında Antalya/Alanya'da gerçekleştirildi.

Başkanlığımız üst düzey yöneticileri ve 81 il müftüsünün katıldığı “37. İl Müftüleri İstişare Toplantısı"nda “Başkanlıkça Planlanan Hizmetlerin Sahadaki Yansımaları" başlığı altında İl Müftülerince sunumlar yapıldı. Program kapsamında ayrıca Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ'ın başkanlığında “VI. Din Şûrası Kararları", “Başkanlığımızca Yürütülen Hizmetler (Değerlendirme, Tespit ve Teklifler)" ve “TDV Hizmetleri" konulu oturumlar gerçekleştirilmiştir.

37. İl Müftüleri İstişare Toplantısı, “Genel Değerlendirme ve Sonuç Bildirgesinin Okunması" ile sona erdi.