30.12.2019

3. İl Müftü Yardımcıları Semineri Antalya/Alanya'da Gerçekleştirildi.

3. İl Müftü Yardımcıları Semineri, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ'ın teşrifleriyle 15-18 Aralık 2019 tarihleri arasında Antalya/Alanya'da gerçekleştirildi.

Başkanlığımız üst düzey yöneticileri ve il müftü yardımcılarının katıldığı “3. İl Müftü Yardımcıları Semineri"nde Başkanlığımızca yürütülen hizmetler, faklı konu başlıkları çerçevesinde çalışmalar şeklinde müzakere edilerek çalıştay raporlarının sunumu ve mütalaası yapılmıştır.

Ayrıca program kapsamında “Başkanlığımızca Yürütülen Hizmetler (Değerlendirme, Tespit ve Teklifler)" başlığı altında gerçekleştirilen Açık Kürsü oturumlarının yanı sıra il müftü yardımcılarıyla yapılan çalıştaylarda müzakere edilen hususların oturumlarda sunumu yapılmışır.

3. İl Müftü Yardımcıları Semineri, Genel Değerlendirme Oturumu ile sona erdi.